Photobucket
Koitti seitsemänvuotiaan esikoisen, Benjaminin, ensimmäinen koulupäivä. Poika asteli rohkeasti hymyillen kohti keltaista koulubussia. Ei tainnut häntä kouluunmeno juuri pelottaa. "Huomenta, mä olen Benjamin!" Benjamin tervehti reippaasti kuljettajaa joka tervehti hymyillen. Benjamin katseli itselleen vapaata paikkaa, ja pian sen löysikin. Arina vilkuili ikkunasta, kun bussi meni menojaan.

Photobucket
 Perheessä oli vain kaksi aikuista, mutta kolme taaperoa. Niinpä Arina ja Anssi omistivat yhden päivän ainoastaan pienokaistensa opettamiselle. "Sano nalle. Ei se ole niin vaikeaa. Nal-le. Yritä nyt edes, Brian! Nalle!" Arina maanitteli. "Nal..le...?" Brian sanoi kysyvästi. "Hienoa Brian!" Arina innostui ja nappasi pojan syliinsä. "Anssi! Brianin ensimmäinen sana oli 'nalle'! Merkitse vauvakirjaan!" hän huusi.

Photobucket
"Joo joo", Anssi huoahti ja yrittäessään opettaa Berryä puhumaan. "No, jos veljesikin kerran oppi sanomaan nallen, niin koetas sinäkin. Siis... Nalle!" Anssi yritti. "Nalle!" Berry tokaisi. "Nalle", hän sanoi uudestaan. Ja kolmannen kerran. "Selvä, uskotaan!" Anssi nauroi ja kutitti Berryä, joka alkoi nauramaan hennolla äänellä.

Photobucket
"Arina! Tämä on uskomatonta! Beatricekin sanoi ensimmäiseksi sanakseen 'nalle'!" Anssi hihkui. "Hieno juttu... Pitääpä hankkia kaikille pehmonalle leluksi", Arina tuumi. "Jospa ostaisimme kuitenkin ksylofonit? Haluan, että lapsistani tulee luovia ja taiteellisia." "Ihan miten haluat, kulta", Arina hymyili. Hän oli onnellinen. Hänellä oli ihana mies ja neljä suloista lasta sekä hyvä työ. Mitä muuta nainen voisi toivoakaan?

Photobucket
 Benjamin tarjoutui koulusta tullessaan opettamaan kaikille kolmelle taaperolle lastenlorun. Berryn kanssa se oli hankalaa, sillä tyttönen oli juuri puhumaan opeteltuaan alkanut hokea "nalle" -sanaa. "Ei, ei nalle! Kuuntele nyt!" Benjamin yritti. "Nalle." "Huoh..."

Photobucket
Pikku Beatrice sen sijaan oli iloinen kun isoveli opetti häntä lausumaan lastenlorun. Bea olikin heti kaksivuotiaasta asti ollut pirteä ja valmis oppimaan uutta.

Photobucket
Eikä Brianinkaan opettaminen tuottanut suurempia hankaluuksia.

Photobucket
Samalla Anssi yritti saada alientyttärensä kävelemään. "Hyvähyvä, juuri noin", hän kannusti.

Photobucket
"Askel kerrallaan, Beatrice. Opit kyllä, jos vain haluat."

Photobucket
Vielä yksi kuva taaperoiden opettamisesta.

Photobucket
Ensin työ, tai siis tässä tapauksessa taitojen opettelu, sitten huvi. Brian oli livahtanut ovesta ulos ja meni leikkimään vesilätäkössä. Koko ajan noita taaperoita saa olla vahtimassa. Arina juoksi nopeasti ottamaan poikansa syliinsä ja vaihtoi hänelle kuivat vaatteet, ettei hän vilustuisi.

Photobucket
Berry on Beatricen paras kaveri - ja Beatrice Berryn. Söpöä <3

Photobucket
Eräänä yönä Arina heräsi kauheisiin polttoihin, ja hän tunsi, että vauva halusi jo maailmaan. Arina huusi niin kovaa, että yleensä niin sikeäuninen Anssikin nousi hätääntyneenä seuraamaan tilannetta. Lapset sen sijaan nukkuivat kaikessa rauhassa omissa huoneissaan.

Photobucket
"Anssi! Älä soitakaan hätänumeroon! Vauva syntyi jo!" Arina huusi miehelleen. Anssi juoksi katsomaan. "Onko se... siis hän... tyttö vai poika?" hän kysyi. "Tyttö", Arina vastasi. "Britney. Sopiiko nimi?" "Mainiosti. Pikku Britney..." Anssi puhui ja silitti vauvan päätä, mutta yllättyi, kun Arina tyrkkäsikin vauvan hänen syliinsä. "Mitä ny...?" Anssi aloitti.

Photobucket
Arinan ei tarvinnut vastata, kun toinenkin lapsonen saapui maailmaan. "Kahdet kaksoset samassa perheessä! Epätavallista!" Anssi totesi. "Niin on - mutta totta!" Arina virnisti. "Tämä pikku poika saa nimekseen Bart."

Photobucket
Aamulla kun Benjamin heräsi, hän hieroi silmiään ja käveli aamupalalle ja vaihtamaan vaatteet. Vasta kun hän palasi huoneeseensa, hän tajusi että Bart oli hänen huoneessaan. "Äitii-ii! Miks mun huoneessa on vauva?"

Photobucket
Kun Arina ja Anssi olivat ostaneet taaperoille ksylofonit, he viettivät lähes kaiken aikansa niiden parissa. Varsinkin Beatrice nautti soittamisesta kovasti, eikä halunnut hukata hetkeäkään taaperoajastaan muilla tavoin kuin soittamalla ksylofonia. Tytöstä alkoi tulla jo melko taitava soittaja, epämääräiset kilahdukset muuttuivat jo pikkuhiljaa hallituiksi.

Photobucket
Berrykin rakasti soittamista yli kaiken. Brian sen sijaan käveleskeli ympäri taloa, tutki ja pysähtyi aina välillä levähtämään, sillä vasta kävelemään oppineelle käveleminen oli rankkaa. Hän myös kuunteli usein siskojensa soittamista.

Photobucket
Benjamin sai ensimmäisen kympin todistukseensa.

Photobucket
Ja Arina saapui töistä juuri sopivasti hurraamaan esikoispoikansa todistukselle.

Photobucket
Benjamin riensikin heti nurmikolle tekemään läksyjään, jotta kymppi todistuksessa säilyisi.

Photobucket
Pian koittivatkin Brianin ja Berryn syntymäpäivät. Toivotaan, että he säilyttävät suloiset kasvonpiirteensä. "Iti, äiti! Kattokaa kun mä katvan!" Brian käski.

Photobucket
Ja niin hän sitten kasvoikin.

Photobucket
Oii, söpö pikku poika! Nenä nyt on vain vähän iso, mutta ei anneta sen häiritä. Suloinen Brian on joka tapauksessa.

Photobucket
Ja sängyn toisella puolella päätti kasvaa Berry.

Photobucket
Hyppy.

Photobucket
Eikä, unohdin ottaa Berrystä kasvokuvan. -_- Tässä näette kuitenkin melko hyvin hänet ja hänen uuden huoneensa. Teemana oli prinsessa.

Photobucket
Tässä Brianin uusi huone. Teemana oli avaruus.

Photobucket
Tässä vielä Benjaminin autoteemainen huone, vaikka olettekin jo nähneet sen.

Photobucket
Berry ja Brian olivat olleet vasta pari päivää lapsia, ja he halusivat ottaa lapsuudestaan kaiken ilon irti. Kello oli yli puolenyön. Enää heidän ei tarvinnut itkeä pinnasängyssä ja odottaa, että joku nostaisi heidät pois. Nyt he pystyivät aivan itse nousemaan sängyistään muiden nukkuessa. "Etkö säkään saa unta?" Brian kysyi. "En. Mennäänkö pihalle?" Berry kysyi. "Mutta huomenna on koulua..." Brian mietti. "Niin, mutta ei se nyt niin vaarallista ole olla väsyneenä koulussa, eihän?" Berry kysyi. "Noo... Ei niin. Mennään!" Brian virnisti ja he menivät ulos.

Photobucket
"Hui, ulkona näyttää ihan eriltä yöllä kuin päivällä", Berry sanoi. "Totta", vastasi Brian. Kaksoset katselivat hiljaista maisemaa ja tunsivat, kuinka kostea maa oli. Sitten he katselivat ruusukimppua. "Iskä on lähettänyt tuon äidille kun ne olivat nuoria", Berry haaveili. "Löytäisinpä minäkin jonkun ihanan miehen." "Minä en ainakaan ikinä hanki itselleni tyttöystävää, kuka sellaista tarvii", Brian tokaisi. "Muutat vielä mielesi!" Berry huudahti. "Enpäs!" "Joopas!" "Enpäs!" "Joopas!"

Photobucket
"Pallotellaanko?" Brian ehdotti. Berry nyökkäsi ja heitti pallon. "Hah! Et saa edes palloa kiinni!" Brian nauroi siskolleen. "Saanpas! Sinä et saa!" tämä kivahti ja heitti pallon niin nopeasti, ettei veli ehtinyt saada sitä kiinni.

Photobucket
"No, tässä lajissa voitankin minä!" Brian huusi ja löi siskoaan tyynyllä. "Ai! Lopeta! Hullu! Sinä olet hullu! Lopeta!" Berry kiljui niin että Arina heräsi. "Berry ja Brian! Mitä te teette ulkona? Kello on jo yksi! Heti nukkumaan!" hän käski ovelta. "Toi halusi että me mennään pihalle", Brian mutisi kävellessään sisälle osoittaen Berryä.

Photobucket
Jonkin ajan kuluttua oli Beatricenkin aika kasvaa kouluikäiseksi. Huoh. Kyllä aika rientää.

Photobucket
Noniin, katsotaan minkä näköikseksi Bea kasvaa...

Photobucket
Photobucket Söpö alientyttönen. Kivat vaatteetkin.

Photobucket
Ja samana iltana kasvoivat myös Britney ja Bart! Tässä kasvaa Britney...

Photobucket
...tässä Bart.

Photobucket
Pienen kampauksenmuutoksen jälkeen Britney näytti tältä.

Photobucket
Ja Bart tältä. Söpöjä tuli molemmista!

Photobucket
 Benjaminilla ja Brianilla oli kumma käsitys läksyjen teosta yhdessä: Berry ja Beatrice joutuivat kertomaan kaikki vastaukset, joten poikien ei tarvinnut muuta kuin kirjoittaa oikeat vastaukset tehtäviin.

Photobucket
Pian Berry ja Beatrice kyllästyivät sellaiseen läksyjentekoon, joten he päättivät mennä yhdessä ratkomaan läksyjään toisaalle. Niinpä Benjaminin ja Brianin koulumenestys laski kympistä seiskaan, joka johti siihen että pojat alkoivat enemmän kuuntelemaan oppitunneilla.

Photobucket
Arina menestyi hyvin urallaan. Työt veivät paljon aikaa hänen päivästään.

Photobucket
Ja silloin kun hän ei ollut töissä, hän maalasi tauluja. Se oli hänen uusi harrastuksensa.

Photobucket
Onko järkeä jättää läksyjen tekeminen aamuyöhön?

Photobucket
Pian kuitenkin ahkera läksyjenteko palkittiin. Berry sai ensimmäisen kympin todistuksensa.

Photobucket
Myös Bartin ensimmäinen sana oli nalle. Yliluonnollista.

Photobucket
Photobucket Britney ja Bart opettelemassa kävelemään.

Photobucket
Valitettavasti eräänä päivänä Arinalla ja Anssilla oli samaan aikaan töitä, joten oli palkattava lastenhoitaja. Katsokaa nyt mitä se hullu on saanut aikaan. Koko huone on täynnä tuttipulloja.

Photobucket
Ja sitä paitsi Bart haluaisi pois lastenistuimesta.

Photobucket
Vieläkö lisää tuttipulloja? Oli pakko kääntää jääkaappi seinää vasten.

Photobucket
Onneksi Benjamin päätti hypähtää teiniksi! Hän voisi ottaa Bartin pois lastenistuimesta ja häätää sen ärsyttävän lastenhoitajan.

Photobucket
Ja tältä hän sitten teiniksi kasvettuaan näytti. Hänestä tuli komea, eikö?

 

Huhhuh, olipa tässä kirjoittamista, vaikkei tämä kovin pitkä osa ollutkaan. :/ Toivottavasti piditte ja kommentoitte. ^^