Photobucket
Kaksi hahmoa pysähtyivät Towereiden yliopistoasunnon pihalle. "Ollaanko me oikeessa paikassa, Bart?" toinen kysyi. "Jep. Tai siis... Luulisin ainakin, Britney", Bart vastasi ja kaksoset kävelivät kohti taloa. Ulko-ovi oli auki, ja Britney ja Bart kuulivat asunnosta riitelyä. "Mennään pian katsomaan", Bart kehotti ja he menivät ripeästi ovelle.

Photobucket
"Nyt lopetat ton ärsyttämisen!" Berry kiljui Benjaminille. "Se oli vaan vitsi!" Benjamin nauroi mutta Berryä ei ainakaan näyttänyt paljoa naurattavan. "Sä oot kauhea tosikko!" Benjamin valitti. "Siis onks sun pakko koko ajan..." Berry saarnasi isoveljelleen kunnes Britney puuttui puheeseen: "Iloinen vastaanotto..." Vasta sitten Benjamin ja Berry kääntyivät katsomaan ovelle päin.

Photobucket
"Britney! Sisko! Säkin näköjään tulit yliopistolle, tosi kivaa! Meillä oli tosi tylsää ja teitä ikävä", Berry hihkui ja halasi Britneytä tuttavallisesti, vaikka he eivät olleet nähneet muutamaan vuoteen. "Mitä te ootte täällä puuhanneet? Mä ja Bart ollaan opiskeltu ahkerasti jotta saataisiin stipendejä tänne yliopistoon", Britney kertoi. "Kyllä täälläkin joutuu opiskelemaan, ja paljon", Berry vastasi.

Photobucket
"Bart! Ei oo tosi, säkin oot jo noin iso poika, mä muistan sut ala-asteikäisenä", Benjamin virnisti. "Ben, älä silti viitsi puhuu mulle niin kuin mä oisin ala-asteikäinen", Bart marisi, mutta hänen oli pakko hymyillä. Hän oli odottanut kauan, että pääsisi näkemään kaikki isosiskonsa ja -veljensä. Hänellä oli todella hyvät välit heihin kaikkiin. Pian myös Beatrice ja Brian tulivat yläkerrasta tervehtimään uusia opiskelijoita.

Photobucket
Kun Britney ja Bart menivät viemään matkatavaransa yläkertaan, Berry meni puuhailemaan jotakin keittiöön. "No niin, siskot ja veljet, kun ollaan kaikki koossa, niin eiköhän juhlita uunijäätelöllä?" hän sitten kysyi iskien silmää ja nostaen herkkuannoksensa ylös. "Kannatetaan!" Britney ja Brian huudahtivat samaan aikaan.

Photobucket
Brianille näytti ruoka maistuvan.

Photobucket
"Eikö olekin kiva nähdä taas Beniä, Berryä, Briania ja Beaa?" Bart kysyi siskoltaan heidän syödessään uunijäätelöä. "Tosi kiva! He ovat muuttuneet... Niin ulkonäöltään kuin muutenkin. Mä en tiennytkään, että Berry on etevä kokki", Brit vastasi. "Minäkin taidan alkaa opiskelemaan ruoanlaittoa!"

Photobucket
Ja Bartin piti harjoittaa siivoustaitojaan, jotta menestyisi yliopistossa paremmin.

Photobucket
Aamulla Britney päätti valmistaa aamiaisen kaikille. Hän oli valmistanut jotakin uutta ruokaa, jonka reseptin oli saanut ystävältään. Ainakin Britney itse piti valmistamaansa ruokaa varsin herkullisena. "Tätä pitää kokata useamminkin, varsinkin jos muutkin tykkäävät tästä!"

Photobucket
Britney oli päättänyt, että hän valmistaisi illallisenkin, mutta kun ruoanlaiton tuloksena oli vain mustaa, kärventynyttä spagettia vähintäänkin yhtä kärventyneen jauhelihakastikkeen kera, hän päätti kehottaa siskoaan laittamaan ruokaa. "Berry, sinähän olet niin hyvä ruoanlaittaja! Mitäs jos sinä valmistaisit sittenkin tänään ruoan?" hän kysyi. "Mutta... Sinunhan se piti valmistaa, Brit!" Berry kummasteli. "Öö... Valmista sinä vain!" Britney virnisteli ja poistui ulos. Berry kohautti olkiaan ja käveli keittiötä kohti.

Photobucket
"No, mä valmistan sitten kalkkunaa. Siitä luulisi kaikkien pitävän", Berry tuumi. Ja hän arvasi oikein - kaikki söivät sitä ison lautasellisen.

Photobucket
Syönnin jälkeen Berry ja Brian menivät potkimaan ulos footbagia. Heidän välinsä olivat yhtä hyvät kuin vielä kymmenen vuotta sitten.

Photobucket
"Muistathan, kun me vielä alakouluikäisinä pikkunaperoina karkasimme ulos katsomaan, kumpi meistä on parempi pallottelussa?" Berry hihitti. "Totta kai!" Brian huudahti. "Se on paras muisto mun lapsuusajoista." "Sama täällä", Berry kertoi ja molemmat purskahtivat nauruun. "Me oltiin silloin parhaita kavereita."

Photobucket
Aikaa kului, ja Britney ja Bartkin olivat alkaneet sopeutua yliopiston meininkiin. Eräänä päivänä Britneyn ollessa pihalla joku mies tuli juttelemaan hänelle. "Hei, mun nimi on Riku. (en muista oliko se Riku, leikitään nyt vaikka niin :D) Mikä sun nimi on?" mies kysyi. "Britney. Britney Tower", Britney vastasi. Hän katseli miestä. Tämä ei ollut ulkonäöltään mikään komistus, mutta vaikutti kuitenkin mukavalta. Sitten Britney vilkaisi itseään. Ei hänkään sillä hetkellä varmastikaan kovin järkevältä näyttänyt, pyjama päällä keskipäivällä.

Photobucket
Britney ja Riku pikkuhiljaa alkoivat tuntea toisensa paremmin, ja niinpä Britney kysyi: "Hei, voisinko mä stailata sut?" Rikulle se sopi, ja niinpä hetken kuluttua hän näyttikin tältä. Parempi, ainakin entiseen verrattuna, vai?

Photobucket
"Kiitos, Britney", Riku virnisti. "Nyt näytän todellakin paremmalta!" "Oli kiva stailata sinut", Britney hymyili takaisin.

Photobucket
Britney ja Riku halasivat toisiaan. Heistä oli tullut jo ystävät.

Photobucket
Berry oli kutsunut rakastettunsa Puntin kylään. "Punttiii!" Berry kiljahti ja ryntäsi rakkaansa luo. "Berry! Me ei olla nähty vähään aikaan!" "Mä rakastan sua!" "Ja mä sua!"

Photobucket
"Sä olet niin ihana ihminen!" Berry kertoi Puntille. "Säkin oot", Puntti vastasi. Beatrice seurasi syrjästä, mitä tuo kaksikko puhui ja teki. Välillä hänen kasvoillaan kävi viekas hymy.

Photobucket
Ilta saapui, ja Berry ja Puntti siirtyivät ulos hämärään. "Puntti... Rakastatko sinä minua?" Berry kysyi totinen ilme kasvoillaan. "Totta kai, hani!" Puntti vastasi ihmeissään.

Photobucket
"Ja sitä paitsi", hän jatkoi, "en ole nähnyt sinua kauniinpaa naista. Pidän blondeista ja meikkaavista naisista, ja sellainenhan sinä olet!"

Photobucket
"Hienoa, kulta", Berry hymyili. "Sillä olen päättänyt yhden asian..."

Photobucket
"Tuletko miehekseni, Puntti? Tiedän, että nainen ei yleensä kosi, mutta... Ajatus kai on tärkein?" Berry kysyi.

Photobucket
"Totta kai, Berry!" Puntti huusi ja pujotti kihlasormuksen sormeensa. "Me olemme nyt kihloissa!" "Niinpä! Ajattele!" Berry itki onnesta.

Photobucket
"Kumman sukunimi otetaan, kun me mennään naimisiin?" Berry kysyi. "Ihan kumman vaan, vaikka sinun", Puntti katsoi Berryyn onnellisena. "Kiitos, Puntti!" Berry vastasi. "Jäätkö yöksi? Bart on jollain opiskelijakaverillaan yökylässä, he aikovat kuulemma harjoitella seuraavaa loppukoetta varten, joten sinulle olisi nukkumapaikkakin." "Selvä, voisin jäädäkin yöksi", Puntti vastasi.

Photobucket
Yöllä Beatrifce tarkisti, että Berry nukkui. "Nuku sinä vaan", Bea ajatteli. "Se sopii paremmin kuin hyvin suunnitelmiini." Sitten Bea herätti Puntin ja käski häntä seuraamaan. Uninen Puntti totteli.

Photobucket
"Katso tätä ruusua", Beatrice kehotti. Puntin valtasi pakonomainen tarve ottaa se käteensä ja koettaa, miltä se tuoksui. Ja sitten Puntin pää alkoi mennä pyörälle.

Photobucket
"En ole nähnyt sinua kauniinpaa naista, Beatrice", Puntti sanoi, niin kuin oli sanonut Berryllekin. Tällä kertaa hän ei vain voinut teoilleen mitään. Hänet oli huumattu. "Kas, syrjäisestä puodista ostamani taikaruusut tehosivatkin", Bea ajatteli. "Mennään takaisin nukkumaan, Puntti", Bea hymyili herttaisesti. Mielessään hän kuitenkin nauroi ilkikurista naurua - tämä ei jäisi tähän.

Photobucket
Aamulla Berry haki jääkaapista Fantaa. Kaikki muut olivat jo heränneet. Berry oikeastaan nautti, kun hänellä oli pieni hetki omaa aikaa, kun muut luulivat hänen nukkuvan. Siinä hän sitten siemaili kaikessa rauhassa Fantaa ja selaili jotakin romaania, joka oli sattunut ensimmäisenä kirjahyllystä löytymään.

Photobucket
Fantan juotuaan Berry vaihtoi vaatteet ja alkoi kirjoittaa esseetä. Loppukoe olisi pian, ja sen jälkeen olisikin enää puoli vuotta yliopistoa jäljellä. Berry oli ylpeä itsestään sekä siskoistaan ja veljistään, sillä heistä kukaan ei ollut jättänyt yliopistoa kesken. Sitä paitsi, Arina oli kertonut, että hänen suurin unelmansa olisi se, että vähintään kolme eli puolet hänen lapsistaan valmistuisi yliopistossa. Berry ei halunnut tuottaa äidilleen pettymystä, ja oli varma, ettei kukaan muukaan sisaruksista halunnut. Pian hänen kuitenkin piti valitettavasti lähteä luennolle.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Niinpä Beatrice kutsui Puntin yläkertaan ja flirttaili hänelle aina vain enemmän. "Sinusta tulee minun mieheni, Puntti", Bea ajatteli. Hän ei enää ollut kateellinen Berrylle. Kateus oli muuttunut vahingoniloksi.

Photobucket
Beatrice alkoi tunsi olevansa toisten yläpuolella. Hän jopa härnäsi pikkusiskoaan Britneytä ihan vain huvikseen. "Lopeta, Bea! Mikä suhun on mennyt?" Britney huusi Bean vain nauraessa vieressä.

Photobucket
Sillä välin ulkona tapahtui hiukkasen iloisempia asioita. Benjamin oli nimittäin löytänyt mukavan Leeniksi esittäytyneen naisen, joka tuntui pitävän Benistä. "Hei, sinulla on muuten kauniit silmät", Ben hymyili ystävällisesti. "A-ai ni-niinkö? K-kiitos!" Leeni ei meinannut saada sanaa suustaan. Hän oli vain joka luennon jälkeen katsellut tuota komeaa miestä, ja nyt mies jopa flirttaili hänelle!

Photobucket
Benjamin ja Leeni tutustuivat toisiinsa, ja kun Ben halasi Leeniä ystävällisesti, tämä oli purskahtaa ilon kyyneleisiin. Tuo oli hänen elämänsä mies, ja hän oli luullut että joutuisi vain katselemaan tätä sivusta!

Photobucket
Ben pyysi myös, että saisi stailata Leenin. Leeni ei voinut kieltäytyäkään. Niinpä hiustenpidennysten laiton ja meikkaamisen jälkeen Leeni näytti tältä.

Photobucket
"Vau - ei voi olla tosi... Sä näytät ihan älyttömän nätiltä!" Benjamin huudahti sen enempiä ajattelematta. Leeni mumisi jotain kiitokseksi, joka tuntui olevan hihittämisen takia vaikeaa.

Photobucket
Ensisuudelmansa Benjamin sai Leeniltä.

Photobucket
Niinpä sitten illalla taisivat olla kummatkin aivan ihastuneita toisiinsa.

Photobucket
Seuraavana päivänä Britney ajatteli miltei koko ajan häntä ja Rikua. Mutta ei kuitenkaan sillä tavoin, kuin vaikka Benjamin ja Leeni toisiaan. Hän kirjoitti päiväkirjaansa: Rakas päiväkirja, en oikein osaa sanoa, pidänkö minä sittenkään Rikusta. Hän on mukava, mutta... Me emme sovi yhteen. Silti, en tiedä löydänkö ketään muuta... Mitä minun pitäisi tehdä?

Photobucket
Britney katsoi ikkunasta ulos - ja näki jotakin. Niinpä hän ryntäsi täyttä vauhtia ulos. "Hei, mikä sinun nimesi on?" Britney kysyi hymyillen. Mies kertoi nimensä (en muista sitä...). "Minun nimeni on Britney Tower, hauska tutustua", Britney hymyili.

Photobucket
Pian he siirtyivätkin sisälle flirttailemaan toisilleen.

Photobucket
Ja niinpä siinä sitten kävi näin. <3

Photobucket
 Viimeinen loppukoe lähestyi. Benjamin, Britney ja Berry tiesivät, etteivät näkisi enää niin usein, joten he päättivät pitää pienen maalaushetken yhdessä. "Berry ja Ben", Britney aloitti. "No?" Ben ja Berry kysyivät samaan aikaan. "Minä ja Bart ajattelimme, että me lopettaisimme yliopiston samaan aikaan kun te lähdette. Haittaakohan se vanhempia?" "Ei, enpä usko", Benjamin vastasi. "Kaikille opiskelu ei sovi. Löydätte te silti hyvän työpaikan", Berrykin sanoi. "Hienoa", Britney hymyili. "Bartista en oikein ole varma, mutta minä ainakin haluaisin muuttaa rakkaani kanssa omaan asuntoon." Britin kasvot kääntyivät leveään hymyyn.

Photobucket
Koska viimeinen loppukoe todellakin oli käsillä, kaikki yrittivät siivota tontin ja talon sellaiseksi, millainen se oli ollut kun he saapuivat yliopistoasunnolleen ensimmäistä kertaa. Brian, Berry ja Britney hoitivat pihan, kun taas Benjamin, Beatrice ja Bart talon sisältä.

Photobucket
Kun talo ja piha olivat siivottu, puhelin soi. "Berry Tower", Berry vastasi puhelimeen. "Hei, kulta! Arina täällä. Mitäs sanoisit, jos..." Arina aloitti. Berry kuunteli tarkkaavaisesti. "Että MITÄ?" hän kuitenkin kiljahti. Kukaan ei kuitenkaan tullut ihmettelemään, koska kaikki olivat ulkona.

Photobucket
Berry laski hitaasti luurin paikoilleen, kun he olivat lopettaneet puhelun. Hän ei voinut vieläkään uskoa todeksi sitä, mitä Arina oli kertonut.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Siinä nukkuvat <3 Enää yksi ainoa yö, ja sitten he ovat käyneet yliopiston!

Photobucket
Kaikki valmistuivat! Paitsi eivät Britney ja Bart tietenkään... Ben, Brian ja Bea saivat maisterin arvosanat, kun taas Berry laudaturin. Brit ja Bart halusivat jäädä vielä yhden loppukokeen ajaksi yliopistolle. Minkäänlaisia valmistujaisjuhlia ei pidetty, sillä kaikki neljä halusivat mahdollisimman nopeasti päästä pois yliopistonaapurustosta. Ennen kuin he menivät taksiin, he läimäyttivät kämmenet yhteen toistensa kanssa. Yliopisto oli nyt käyty, aivan loppuun saakka!

 

Siinä kuudes osa. Seuraavassa osassa nähdäänkin, kenestä tulee perijä! :)